26 augusti, 2017

Detta vill vi särskilt att du skall veta

På söndag 8/10 gästas vår gudstjänst kl 11 av pastor Joffy Nayanapogyla, Hyderabad, Indien. Han kommer att förkunna och berätta om sitt sociala arbete bland hemlösa och behövande barn. Kom gärna och lyssna!

Tisdag 10/10 kl 18.30 är du välkommen till Betaniakyrkan för ett intressant samtal om vår dopsyn. Vi kommer till Equmeniakyrkan med olika traditioner. Var står vi idag?

Ny i stan? Under sommaren har många av oss varit borta. Att komma tillbaka till Örebro och till församlingens regelbundna samlingar kan kännas som en nystart. Vi kan få uppleva återseendets glädje.

Är du ny i stan på riktigt – flyttat hit för jobb eller studier? Då hoppas vi att du vill besöka vår kyrka eller ta kontakt på annat sätt.

Vi är en samling ofullkomliga människor som har närheten till Jesus gemensam. Vi vill mycket gärna välkomna nya människor till den gemenskapen.

= = = = = = =

Vi kommer att samlas i hemmen varannan torsdag (jämna veckor) för gemenskap, bibelsamtal och bön. Alla är välkomna. Ring pastor Martin Lindé, 070-2610423,  och berätta att du kommer.

Se mera under rubriken Bön i fokus

Och kören har sin första övning 11/9 kl 18.30. Välkommen att vara med

Elisabeth Esbjörner