6 september, 2016

Söndag kl 11:00 – Vasakyrkan

Varje söndag kl.11.00 firar vi Gudstjänst med nattvard i Vasakyrkan, på Vasagatan 6 i Örebro. Vi vill under gudstjänsten uppleva gemenskap med Jesus Kristus, växa i tro och i Hans kärlek, både som individ och tillsammans som en gemenskap. Gudstjänsten är en plats där Gud möter oss i livet precis som vi är. Mitt i våra svårigheter bultar Han på dörren, med längtan att vi ska öppna dörren och ge Honom en plats i våra liv. Han vill fylla oss med sin kraft, frid, glädje, ljus och närvaro. Efter Gudstjänsten stannar vi kvar för gemenskap vid kaffebordet. Du är mycket välkommen att dela den gemenskapen med oss.

Barnen är viktiga i vår församling. Vi har ett barntilltal i gudstjänsten varje söndag och efter det går vi till söndagsskolan. Vi använder materialet Leva livet och har 2017 börjat med höstterminen år 1 : allra först börjar vi berätta om världens skapelse

gudstjanst_sida